FlavourArt Novo !

FlavourArt novo:

-cherryl (black cherry) 9-18mg
-Mango 9-18mg
-Blenderize (tutti frutti) 9-18mg
-Hazel grove (lješnjak)  9-18mg
-Watermon (lubenica)  9-18mg

CHERRYL-AMARENA_HJ0_10ML_ITA_k3zx-oeFA0078A-MANGO_c58q-mdHAZEL-NOCCIONA_HJ0_10ML_ITAWATERMELLON
Najpopularnije i JEDINE KLINIČKI ISPITANE tekućine u cijelom svijetu! Tvrtka Flavour Art je financirala prvo kliničko ispitivanje o direktnom utjecaju elektronskog pušenja korištenjem Flavour Art tekućina na ljudski organizam – srce i krvne žile. Pogledajte rezultate na Flavour Art službenom websitu www.flavourart.it .

Flavour Art tekućine dizajnirane su i proizvedene u Italiji u skladu sa europskim standardima kvalitete. One sadrže samo sastojke koji su odobreni od strane EU i kontrolirani od strane EFSA (European Food Safety Authority). Flavour Art ima desetljeća iskustva u proizvodnji prehrambenih aroma i već 6 godina iskustva u proizvodnji tekućina za elektronske cigarete. Pored visoke kvalitete i čistoće ove tekućine su BLENDERIZE-TUTTIFRUTTI_HJ0_10ML_ITA_0wfg-4jinspirirane i čistim, prirodnim notama koje uz puno pare osiguravaju intenzivan okus arome u svim jačinama nikotina.

Tekućine sadrže: 50% propilen glikol (PG), 40% biljni glicerol (VG), 10% voda + MEDICINSKI nikotin + PREHRAMBENA aroma. Propilen glikol je sastojak na bazi vode i nalazi se u mnogim zdravstvenim proizvodima i lijekovima. Aroma može biti približna duhanskim aromama ili voćna ili npr. čokolada, cappuccino i slično. Dozu nikotina bira korisnik prilikom kupovine.